Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Şehit Mehmet Aygün İmamhatip Ortaokulu geleceği kuşatan insanları yetiştirerek Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak vizyonuna sahiptir.

Misyon: Şehit Mehmet Aygün İmamhatip Ortaokulunun amacı; öğrencilerin bireysel farklılıklarını ve kendine özgü nitelilkleri farkında olarak; Kültürel ve sosyal değerlere sahip, birey haklarının bilincinden olan, öğrenmeye açık, kendine güvenen, bilgiye ulaşma yolunu bilen öğrenciler yetriştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Özel Firma
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yerel Yerleştirme
Sportif Etkinlikler: judo - Futbol - Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ETWİNNİNG - ZEKA OYUNLARI EĞLENCE DURAKLARI
Kontenjan Bilgileri: 100

Telefon - 0462 656 6052

WEB - https://sehitmehmetayguniho.meb.k12.tr

Adres - UZUNGÖL MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. UZUNGÖL ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 35 ÇAYKARA / TRABZON

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Uzungöl Mahallesi/ Fevzi Çakmak Caddesi/ No:13 / Çaykara / Trabzon

Ulaşım Trabzon-Of-Çaykara-Uzungöl Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık: 20 km, il merkezine uzaklık: 1oo km.